06 - 25 27 52 26 connect@riannelenselink.nl

Even voorstellen

RIANNE LENSELINK

manager, adviseur, coach

______________________

Over mij

Even voorstellen: ik ben Rianne Lenselink en ben opgegroeid in de Achterhoek en woon daar nog steeds samen met man en twee zoons. Ik heb de opleidingen CMV (HBO), leergang marketing & managment (post-HBO) en Hogere Kaderopleiding Pedagogiek (post-HBO) afgerond. Inmiddels al ruim 20 jaar aan het werk in verschillende rollen, manager, procesbegeleider, programma-manager en coach.

Deze rollen heb ik bij verschillende organisaties vervuld en rode draad daarbij is eigenlijk altijd dat deze organisaties direct of indirect een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen/jeugdigen.
Ik zie daarbij veel complexe organisatorische vraagstukken en ik krijg energie als ik kan bijdragen weer simpeler te maken of een netwerkorganisatie goed te laten samenwerken.

Mijn talenten zijn het verbinden van mensen, leggen van verbanden en het structureren en analyseren van diverse vraagstukken. Door goed te luisteren, creatief te denken en te handelen zorg ik voor beweging en vooruitgang. Van nature ben ik (bijna) altijd vrolijk en humoristisch.

In mijn vrije tijd maak ik graag (lange) wandelingen, loop ik hard (alles is relatief), volleybal, kook en lees ik graag.

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn interim-management & organisatieontwikkeling aanpak, neem dan gerust contact met mij op.

Adres: Brinkerhof 76
7251 WP Vorden

Telefoon: 06 – 25 27 52 26
E-mail: connect@riannelenselink.nl

Voor meer informatie of contact