06 - 25 27 52 26 connect@riannelenselink.nl

Even voorstellen

RIANNE LENSELINK

manager, adviseur, coach

______________________

Over mij

Een gedreven en enthousiaste manager die graag een bijdrage levert aan de maatschappelijke doelstellingen van organisaties. Hierbij zet ik mens en ontwikkeling centraal. Zowel de mens als medewerker, als de mens waarvoor organisaties zich inzetten.

Ontwikkelen en veranderen doe je samen. De afgelopen jaren heb ik brede ervaring opgedaan als manager van diverse clusters (zorgen & leren, HRM en communicatie) binnen de gemeente Bronckhorst. Als lid van het ontwikkelteam (managementteam) heb ik mede vormgegeven aan de organisatieontwikkeling richting een gemeente waarin zowel burgerparticipatie als overheidsparticipatie centraal staan.

Mijn talenten zijn het verbinden van mensen, leggen van verbanden en het structureren en analyseren van diverse vraagstukken. Door goed te luisteren, creatief te denken en te handelen zorg ik voor beweging en vooruitgang.

Mijn stijl van leidinggeven is uitgaan van vertrouwen, kijken naar mogelijkheden, pragmatisch aanpakken en leren door doen. Van nature ben ik (bijna) altijd vrolijk en humoristisch. Verantwoordelijkheid nemen en integriteit zijn belangrijke waarden voor mij.

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn interim-management & organisatieontwikkeling aanpak, neem dan gerust contact met mij op.

Adres: Brinkerhof 76
7251 WP Vorden

Telefoon: 06 – 25 27 52 26
E-mail: connect@riannelenselink.nl

Voor meer informatie of contact